Over deze site

Colofon

Privacy statement

Disclaimer

Links in deze pagina

Colofon

Ontwerp, implementatie en onderhoud van deze site: LINE UP boek en media bv, Groningen. De inhoud van deze site wordt automatisch gegenereerd vanuit het XML-based LINE UP content-managementsysteem.

Privacy statement

Het LUMC respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij houden ons hierbij aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. Bij uw bezoek aan onze website kunnen uw gegevens op verschillende manieren geregistreerd worden, zoals via de herkenning van uw domeinnaam en het door u ingevulde reactieformulier. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. Onze server herkent uw IP-nummer en registreert de pagina's die u bezoekt. Deze gegevens worden verzameld ten behoeve van kwaliteitscontrole en verbetering van onze website. Als u reageert op een actie, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren en de respons op onze acties te meten. We zullen uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen van siteverbeteringen, speciale aanbiedingen en acties van het LUMC en gelieerden. Ook indien u op onze website een reactie geeft via het speciale reactieformulier, gebruiken wij uw e-mailadres en andere gegevens. Als u hier geen prijs op stelt, laat het even weten via een e-mail naar info@hematologieklapper.nl.

Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van de Hematologieklapper-website de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Het LUMC aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van deze website.

De sites waarnaar de Hematologieklapper-website linkt worden door het LUMC regelmatig gecontroleerd op de betrouwbaarheid van informatie. Toch kan het LUMC voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk worden gehouden. Het LUMC is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Copyright: voor alle elementen (teksten, graphics enz.) van de Hematologieklapper-website geldt: copyright © 2013 LUMC.


LINKS IN DEZE PAGINA:
- LINE UP boek en media bv

Printerversie PrinterversieMail deze pagina Mail deze pagina


© LUMC  |   Disclaimer